SMINKTANFOLYAMOK

Professzionális sminkes képzés:

Részletes és átfogó tanfolyam, mely magában foglal MINDENT amit a sminkes szakmában tudnod kell.

Számunkra a legfontosabb, hogy az innen kikerülő tanítványok maximálisan megállják a helyüket a sminkes szakmában. Ezért már a képzés ideje alatt lehetőséget biztosítunk számos szakmai gyakorlaton való részvételre. (fotózások, filmforgatások, divatbemutatók …)

Tanfolyamainkat kizárólag kis létszámú csoportokkal indítjuk.

Tematika:

arcformázás mesterfokon, anyag-és eszközismeret, sminkelmélet, natúr smink, nappali smink, tusvonalak, füstös szem, mandula szem, menyasszonyi smink, vonalas sminkek, selyemporok, csillámporok, műszempillák…

– A tanfolyam ideje: 60 óra

– Ára: 299.000.- Ft

Versenyfelkészítés:

Szereted a kihívásokat, a kreativitást? Van benned kitartás, és szakmai alázat? Akkor a versenyek világát imádni fogod! Sokszoros sminkbajnokként tökéletesen felkészítelek a megmérettetésre bármilyen témában. Egy évtizedes szakmai tapasztalatomból adódóan kiválóan ismerem az elvárásokat, hogyan kell kinéznie egy versenysminknek, hogyan tudsz gyorsan és precízen tökéletes munkát végezni, amit a mindennapi munkásságodban is hasznosítani tudsz.

A tanfolyam ideje: 10 alkalom

Ára: 100 000 Ft

Hogyan sminkeljem magam?

Ajánljuk mindenkinek aki szeretné megtanulni az egyéniségéhez, arcformájához legmegfelelőbb sminket, legyen szó akár randi-, alkami sminkről vagy egyszerűen csak azt szeretnéd megtudni, mi áll jól neked.

A tanfolyam ideje: 2 óra

Ára: 20.000.- Ft