KOZMETIKAI KEZELÉSEK

BŐRGYÓGYÁSZOK ÁLTAL TESZTELT AMERIKAI TERMÉKEK

Az Image Skincare kozmetikumok plasztikai sebészek által tesztelt az Image termékcsalád tagjait a speciális svas peelinggel kombinált kezelési protokollok és egyedi hatóanyagok teszik különlegessé. Fokozatosság, magas hatóanyag-tartalmú, egyedülálló peelingek, előkészítő termékeke, és kezelés utáni lakossági termékek – nagyszreű eredmények és nagyfokú biztonság! Peelingek új generációja a hámlasztással egyidőben kezeli a bőrhibákat és feltölti a bőrt aktív hatóanyagokkal. A bőr sejtjei a peeling alatt akívabbá válnak és az anyagcsere felgyorsul. Azért a kezelések hatékonysága messze meghaladja a hagyományos kozmetikai kezelések eredményeit. A kezelési idő lerövidül. Fiatalítás, pigmentfoltkezelés és aknekezelés végezhető fél óra alatt, kiemelkedő hatékonysággal, sejtszitű hatással, mesterséges tartósítószertől mentes családokkal.

Dermaroller kezelés

Hengerrel végzett kezelés, melynek felületét több száz hajlékony tüske borítja. A kezelés során ejtett mikroszkópikus méretű sebek (5-10 perc alatt több mint 500.000 csatorna) a szervezet öngyógyító folyamatait indítják be. Biológiai aktivátorok hatására fokozódik a bőr fiziológiás kollagén termelődése. Ez az egész testen alkalmazható bőrmegújító eljárás, mellyel végre az aknés hegek, striák, ráncok, a megereszkedett bőr és a pigmentáció is hatékonyan kezelhetők.

A szemkörnyék bőre speciális ápolást igényel

A folyamatos szemmozgások, a napi 14ezer pislogás szemkörnyékünk bőrét extra igénybevételnek teszi ki. A vékony bőrréteget és laza kötőszövetet, könnyen befolyásolják a stresszes tényezők. A szemkörnyéken sok ér koncentrálódik, viszont kevés a faggyú-, és a verejték kiválasztás. Bőrünk itt könnyen elveszíti nedvességtartalmát, ez a legfőbb oka a szarkalábak megjelenésének.

A szemkörnyék bőrének fiatalítása

Merész kijelentés a fiatalítás, de igaz. Életkorunk és bőrünk életkora gyakran nagy különbségeket mutat. Különösen igaz ez a szemkörnyékre. Az öregedési folyamatok sosem a felszínen, mindig a mélyebben található irharétegben kezdődnek. Amikor a kollagén rostok és az őket körülvevő zselés alapállomány elveszítik víztartalmukat, a sejtek elkezdenek öregedni és megjelennek a szemkörnyéki ráncok, táskák, szarkalábak, duzzanat vagy pigmentáció. De van megoldás! Genosys EYE CELL 10Years Back-10 évet fiatalodhat a mikrotűs kezelés hatékonyságával ami egy speciális hengerrel végzett kezelés a szemkörnyék bőrének fiatalítása és a karikák eltüntetésére hivatott!

A fényvédelem is fontos!

Ha az elért eredményeket szeretnénk megőrizni, a szemkörnyék bőrét se felejtsük el védeni napi szinten az UV sugarak szabadgyök-képző hatásaitól. A mélyre hatoló UV-A sugarak télen a szórt fényben is jelen vannak és komoly károkat okoznak sejtjeinkben, ezért ne felejtkezzük meg a szemkörnyék bőrének védelméről sem. Naponta használjuk fényvédőt az érzékeny szemkörnyék területére. És a legfontosabb, hogy az egész arc területét és a nyak dekoltázs részét is védjük az öregedés megelőzése érdekében.

Kezelések

Mikrodermabrázios gyémántfejes bőrcsiszolás +vákumhatás segítségével távolítjuk el a felső hámréteget,ami aktivizálja a bőr önkijavító rendszerét.

Javallatok:

– Normál bőrnél – frissítésre,hidratálásra
– Érett bőrnél – elősegíti a kollagén és elasztin képzést, ezáltal regenerálja és feszesebbé teszi a bőrt.

– Problémás bőrnél – faggyúbeszabályozásra

– Heges bőrfelület – finomítására

– Pigment foltos bőrnél – halványításra és csökkenti a melanin képzést
– Hatóanyagbevitel előtt- tünélküli mezoterápia

Heti,kétheti rendszerességgel börtipusnak megfelelo hatoanyag segitsegevel tesszük egyenletesebbé a bőrt.

O2 kezelés

Új kezelés! O2 lift!

Egy luxus arckezelés, mely…
Méregtelenít

Feltölti a bőrt

A fáradt bőrt revitalizálja és energetizálja

Maximalizálja a sejtekhez szállított oxigén mennyiségét

Azonnali ragyogást biztosít.

Hollywoodi sztárok egyik csodafegyverét az Oxigén Lift arckezelést. Az Oxigén Lift kezelés által az oxigén a bőr legmélyebb rétegeibe hatol be fájdalommentesen.

Az eljárás során az oxigén buborékoknak köszönhetően a bőr mélyebb rétegeit is tápláljuk, ezáltal az feszesebb, üdébb, fiatalosabb lesz, kisimítja és felfrissíti a fakó arcbőrt.

Mindenki tudja, hogy az oxigén elengedhetetlen az élethez, és bőrünk számára is nélkülözhetetlen. Ennek a különleges összetevőnek az erejét, most a szépségipar is felfedezte

Ez a luxuskezelés oxigénhez juttatja a szöveteket, növényi őssejtekkel, peptidekkel és ananász illetve papaya enzimek magas koncentrációja révén ragyogóvá, frissé és teljesen újjá varázsolja a bőrt. Hámlaszt, megújít, oxigenizál!

A papaya és ananász enzimek lehámlasztják finoman az elhalt hámsejteket, egy habzó maszk segít oxigénhez juttatni a bőrt, illetve a tiszta növényi őssejtek megfiatalítják arcunk és eltüntetik az öregedés első jeleit! A kezelés végén színezett hidratáló fényvédő krémet használunk.

A kezelés menete:

• Papaya és ananász enzimekkel hámlasztja a bőr felszínét.
• A legújabb buborékos pakolás* sejtszinten szállítja az oxigént.*
• Tiszta növényi őssejtes hatóanyaggal fiatalít és megelőzi az öregedés jeleit. Őssejtes fokozója egyedülállóan 5 fajta növény őssejtjét tartalmazza.
• A befejező ápolást a színezett fényvédő koronázza meg, mely ragyogást és védelmet nyújt.

Kezelés ára: 17000,-

Havonta 2x-er ajánlott a ragyogo bőr fenntartása érdekében.

A tű nélküli mezoterápia egy forradalmian új kezelés, amely fájdalommentesen, tűszúrások nélkül elektroporációval juttatja be, a mindenki számára megfelelő hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegébe és a zsírsejtekbe.

Hogyan működik?

Az elektroporáció, a sejtmembrán csatornák megnyílásával közvetlenül a problémás területbe juttatja a hatóanyagkoktélt. A koktélok analitikai tisztaságú, steril hatóanyagokból állnak, melyek optimális koncentrációban tartalmazzák az öregedést gátló, regenerációt elősegítő, hatóanyagokat és vitaminokat.

Milyen gyakran lehet alkalmazni ?
Minden bőrnek egyéni kezelésre van szüksége
Kezdetben 4-6 alkalom, heti 1-szer
Milyen területeken alkalmazható?

Arc, nyak, dekoltázs, bőrének fiatalítása, bőr öregedésének késleltetése

Májfoltok, pigment foltok,napfoltok halványitására
Lokális zsírpárnák fogyasztása (toka, has, comb külső és belső oldala

Laza kötőszövet feszesítésére,Cellulit (narancsbőr) kezelés kiegészitésére

Cellulit masszázs:

A cellulit masszázs a narancsbőr tüneteinek enyhítésére, megszüntetésére szolgál.
A cellulit vagy narancsbőr esetén a laza kötőszövetekben zsírsejtek gyűlnek össze, melyek csomókba rendeződnek, majd megnagyobbodnak ezzel lassítva a vérellátást és a nyirokkeringést. Salakanyagokkal telített nyirok halmozódik fel a szövetek között és ezáltal a bőr felszíne göröngyössé válik. Főként a hason, csípőn, fenéktájon és a combokon alakulhat ki.
A masszázs javítja a keringést, a nyirokkeringést és a szövetek oxigénellátását, frissességét. Elősegíti, hogy a nyirok a nyirokcsomókon keresztül a véráramba jusson és onnan kiürüljön. Ezt a hatást a felhasznált speciális krém tovább fokozza. A várt eredmény rendszeres masszázzsal, az étrend és az életmód megváltoztatásával érhető el.

Ajánlott kúraszerűen alkalmazni, heti 2x-er 4 héten át(évente 2 kúra) ajánlott.bokától a has területen át gyurus mozdulatokkal segítjük a szebb bőr kialakulását.

C vitaminos hámlasztás:
hámlasztás különböző formái már az ókortól kezdve óriási népszerűségnek örvendnek, hiszen a különböző természetes eredetű anyagokkal már akkor mérsékelt hámlasztást tudtak elérni, segítségükkel simává, egyenletessé és ragyogóvá varázsolták bőrüket.

A kémiai peelingek segítenek eltávolítani a károsodott bőrsejteket, az erősségtől függően különböző mélységig. Javul a bőr textúrája, egészségessé és ragyogóvá, frissé válik a bőr. Minden bőrtípusnak kiváló kezelést nyújt, valamennyi életkorban.

A peelingezés erőssége változó, az összetevők koncentrációjától függ.

Signature FaceLift

A négy rétegben felvitt forradalmi kezelés már egy alkalommal megváltoztatja a bőr megjelenését. Az extrém fiatalítást a C-vitamin legkifinomultabb változatával és magas koncentrációjával biztosítja. A glikolsav és a kíméletes, de erős enzimek felgyorsítják a sejtmegújulást, ragyogóvá és feszessé változtatják a bőrt már egy kezeléssel.

Kethetente 1 alkalom

Kuraszeruen min.6 alkalom

1 alk: 17000,-

Stria meghatározása:

A stria a bőr kötőszövetének a szakadása! A striák a feszülés irányára merőleges csíkok, amelyek a bőr kötőszöveti részében alakulnak ki. A bőr alatt található, feszességét szolgáltató kötőszöveti rostok a bőr hirtelen megnyúlása következtében elvesztik rugalmasságukat, elszakadnak.
A striákat, terhességi csíkokat végleg eltüntetni nagyon nehéz, de csökkenteni a vastagságukat, vagy színüket halványítani jó eséllyel lehetséges!

Pozitív hatások:
Gyémántporral bevont kezelőfejek és vákum segítségével végezzük a felső elöregedett hámréteg eltávolítását steril és szabályozott eljárás mellett. Dermaroller beinditja a a bőr onkojaviro rendszeret.Az eltávolított felhám alatt fiatal, új hámréteg képződését serkentjük, melynek eredményeként egyenletes bőrfelszínt kapunk.

A kezelés eredményei:
A mikrodermabráziós bőrcsiszolás + dermaroller segítségével elérhetjük a striák halványodását, a bőr megújulását és a fokozott pigmentáció csökkenését.

Kethetente 1x-er,6 alkalom ajánlott