COUTURE KOZMETIKA

czako

CZAKÓ NIKOLETT – KOZMETIKUS

Nem a gyémánt szép, hanem a fény, amit tükröz. – Viszont: a tükörtől függ, mennyire szép valami.”Köszönt téged Czakó Nikolett kozmetikus

Tapasztalataimat, amit az évek során szereztem egy kiváló és harmonikus környezetben a lehető legjobb érvényesíteni. Kozmetikus képzést a MOSZI Országos Kozmetikus Ipartestületbe végeztem, ez idő alatt a Ballai Spa szalonban szereztem gyakorlatot, ahol az itt eltöltött 2 év segített megtapasztalni, milyen egy igényes helyen dolgozni, gépi és hagyományos kezelések alkalmazásával.

A kozmetika története olyan régi, mint az emberiségé. A test, de különösképpen a bőr ápolása, az arc szépítése és a haj fényének fokozása már ősidők óta foglalkoztatja az embereket. A modern kozmetika is megköveteli a legmagasabb szintű termékek használatát. Az arckezeléseket IMAGE skincare amerikai orvos kozmetológiai termékcsaláddal végezzük. Mindig egyéni bőrtípusnak és egyéni igényeknek megfelelően biztosítva ezzel a szépségápolást. Célom, hogy minden vendég elégedetten távozzon és összhangban legyen a test és a lélek szépsége.Folyamatos tanfolyamok, képzések teszik lehetővé, hogy a legújabb-legjobb technikákat alkalmazzuk.

Kozmetikai kezelések

Prémium kategóriás termékek

Kozmetikánkban prémium kategóriás termékekkel, maximális szakmai tudással és tapasztalattal
várunk sok szeretettel. A Image és Rosa Graf profizmusa tökéletesen kielégíti azokat a magas
igényeket, amit egy ilyen impozáns szalonban elvárhatunk. Legyen szó egy szemöldök igazításról,
sminkről vagy egy végleges szőrtelenítésről, bármilyen kozmetikai szolgáltatással keressen minket
bizalommal!

Kozmetikai kezelések

kozmetika kép