BRAZIL KERATINOS HAJEGYENESÍTÉS

Szalonunkban már a Brazil Cacau-s hajegyenesítést is igénybe vehetitek! :)
Íme egy részletes tájékoztató:

Mi is ez a Brasil Cacau?
Hajszerkezet újraépítő kezelés, melynek aktív összetevője a keratin, amely hajunk 88% -át alkotja. A keratin behatol a hajszerkezet belsejébe, és ott helyreállítja a haj szerkezetét, majd megóvja a további sérülésektől.

Kinek ajánlott?
Azoknak, akik egyenes hajat szeretnének göndör vagy hullámos hajukból, akiknek gubancolódásra hajlamos, fénytelen vagy fakó a hajuk.

Eredmények:
– Gátolja a visszagöndörödést, a haj egyenes marad és ellenáll a párának
– Csillogó fényt ad
– Helyreállítja a haj szerkezetét

A brazil cacau hajegyenesítés olyan forradalmian új módszer, ami a hajat építve segít tartósan egyenessé tenni azt!
Egy kezelés három hatás:
1., visszaállítja a haj egészségét
2., gátolja a göndörödést
3., fényt és selymes tapintást ad

Mi a Brazil tartós hajegyenesítés?
A brazil tartós hajegyenesítés olyan technológián alapszik, mely nem roncsolja a hajat. A termék nem tartalmaz erős kémiai anyagokat, ezáltal nem károsítja a haj szerkezetét! A brazil tartós hajegyenesítés, a legújabb, legkifinomultabb technológia világszerte, ami úgy egyenesíti tartósan a hajat, hogy nem károsítja azt.

Mit tartalmaz a Brazil tartós hajegyenesítő?
A hajegyenesítő keratint tartalmaz. A körmünk és a hajunk fő alkotóelemét. Ez a folyékony keratin behatol a haj belsejébe, ahol kitölti a roncsolt részeket, egyenes struktúrát ad a hajnak. egyúttal egészségesé és lággyá teszi a hajat. Mivel a haj építőelemével azonos, nem káros a hajra, védi a külső káros hatások ellen.

Hogyan készül a tartós hajegyenesítés?
A hajegyenesítés folyamata, a hajhossztól függően 2-3 óráig tarthat.
A brazi Cadiveau hajegyenesítő termékeivel megmossuk, majd egyenesre szárítjuk hajad.
Ezután tincsről – tincsre felvisszük az anyagot gondosan a hajhosszra, amit újra beleszárítunk, majd rávasalunk. Ha végeztünk az egész hajjal, akkor újra megmossuk, ápolóval kezeljük.
Ezután, már csak kézzel elég szárítani a hajat, mert az már egyenes.

Milyen lesz a hajam a kezelés után?
A hajad egyenes, fényes, selymes egészséges lesz! Ha göndör, vagy csak hullámos volt a hajad ettől kezdve egyenes lesz. Nem kell többet vasalnod, hajmosáskor a körkeféddel szenvedned, kézzel elég lesz szárítanod a hajad. Nem kell többet félned, hogy megázol vagy párás a levegő, a hajad nem fog összeugrani, szöszös lenni, egyenes marad. Nyáron többet nem kell szenvedned, a tengerparton hogy vizes lesz a hajad, és hogy újra kell szárítanod, hogy egyenes legyen. Innentől kezdve nincs többet szükséged hajvasalóra!

Milyen sűrűn kell a hajegyenesítést megismételni?
A hajegyenesítés 3-4 havonta érdemes megcsináltatni. Mivel a hajegyenesítést a hajhosszon végezzük, nem a hajhagymában, így az újonnan nőtt haj hullámos marad. Attól is függ milyen gyorsan nő a haj. A brazil hajegyenesítés, nem káros, így bármilyen gyakorisággal meglehet ismételni.

Kiknek ajánlott a tartós hajegyenesítés?
Mindenkinek! Festett, melírozott, dauerolt, göndör, hullámos akár egyenes hajúaknak is. Ez a hajegyenesítő nem csak egyenessé varázsolja a hajad, hanem ápolja, és fényessé teszi azt, így a roncsolt hajú vendégeknek egyaránt érdemes ezt a szolgáltatást igénybe venni.
Kitölti a roncsolt haj belső szerkezetét és védi a külső hatások ellen.

Formázható marad-e a hajam?
Abszolút! A hajad formázhatósága megmarad, így nem kell attól tartanod, hogy az egyenesítés után, már “csak” egyenes hajad lehet. A rakást, sütést, hullámosra szárítást ugyanúgy elkészítheted a hajadon!